Historie

Stroco blev startet tilbage i 1972 af Jørgen Strøier Hammel, der i samarbejde med Holger Pedersen – HP Oliefyr i Varde startede produktionen af oliefyr til tog, busser og lastvogne.

Dette samarbejde har igennem årene udviklet sig positivt og Stroco har været først på markedet med ny udvikling, for oliefyr til busser.

I 1986 skiftede HP Oliefyr navn til JP Maskinfabrik A/S, efter at Holger Petersen´s søn Jørn Petersen overtog HP Oliefyr. JP Maskinfabrik A/S producerer stadig fyr til Stroco.

I 2002 købte Søren Strøier Stroco fra Jørgen Strøier, firmaet forblev placeret i Hammel.

Samarbejdet med at producere og ny udvikle Stroco oliefyr fortsatte derefter med bl. a. udviklingen af   hybridfyr. Disse fyr kan alle køre på almindelig diesel, såvel Biodiesel, HVO, Ethanol samt RME.

Senest har man udviklet en ren elektrisk varmer, der kan bruges i bl. a. el-busser. Dette gør at bl.a. el-busser nu kan køre helt fossilfrit.

Det gennemtestede Stroco fyr er kendt for sin lange levetid, minimale brændstofforbrug, samt minimale serviceomkostninger.

April 2021 har JP Maskinfabrik A/S overtaget Stroco og flytter alle aktiviteter til Varde. Dette betyder at navnet Strøier nu er ude af Stroco.

Målsætninger

Vor målsætning hos Stroco ApS er forsat at videreudvikle vor højkvalitets oliefyr, samt sikre at vore kunder får leveret det optimale produkt.

Vore bestræbelser går på, forsat at være ledende inden for udviklingen af fyr til alternative brændstoffer samt at sikre vore kunder at de får et fyr med markedets absolutte bedste udnyttelsesgrad, uanset valget af brændstoftype.

Vi ønsker at sikre at have serviceværksteder rundt i Danmark og Europa, med det formål at yde vore kunder den optimale service på vore produkter.

Vi ønsker ligeledes at fastholde målet om at sikre at vort lager kan levere alle reservedele fra dag til dag.

 

Stroco er leverandør af:

  • Stroco Oliefyr
  • Femco væskeaftapningssystemer
  • Specielle kundeønsker

    Har du specielle ønsker til din produktion kan vi også hjælpe dig. Kontakt os nu og lad os hjælpe dig.

    Kontakt os nu