Stroco “Smart Start ®” Alco-lås til alle slags køretøjer

Alle der følger med i de politiske tiltag, der i øjeblikket er for at komme kørsel i alkohol påvirket tilstand til livs, vil vide at der inden for de nærmeste måneder vil blive vedtaget stærkt skærpede regler som indbefatter montering af Alco-låse i visse typer køretøjer.

I første omgang bliver der formodentlig tale om privatbillister, som tidligere har været frakendt retten til ar køre bil grundet kørsel i alkoholpåvirket tilstand.

Der hersker dog ikke den store tvivl om, at den kommercielle del af køretøjerne er de næste, der bliver pålagt installation af Alco-lås. Under alle omstændigheder er det helt sikkert, at inden for alle former for personbefordring samt tung traffik, vil det i fremtiden blive et stærkt konkurrence parameter, at de enkelte virksomheder tilbyder at deres køretøjer er forsynet med Alco-låse. Dette viser undersøgelser i andre lande hvor Alco-låsen allerede idag anvendes. I f.eks. Frankring er det lovpligtigt i al offentlig transport samt tung trafik.

Også hos vore skandinaviske naboer er man langt foran Danmark, på trods af at vi desværre ligger øverst i statistikken, når det gælder ulykker i trafikken, hvor alkohol er involveret.

Se også vores håndholdte mobile Alkoholtester

Inger Marie Bernhoft, seniorforsker DTU Transport har skrevet nyhedsbrev om alkolåse, god info, som er godt at have med i drøftelse omkring Smart Start alkolås med kunder.
Lær artiklen her

smartstart-235

Busselskaber bruger allerede alco-låse

Allerede nu ses der i Danmark busselskaber der har taget konsekvensen og monteret Alco-låse i deres køretøjer; ikke mindst for deres passagerers og medtrafikanters skyld, men også fordi de ved, at de vil stå stærkere når der fremover udbydes kørsel. Vi er ikke i tvivl om, at selskaber der tilbyder kørsel med køretøjer der er forsynet med Alco-lås, fremover vil stå i første række når der udbydes kørsel der indbefatter personbefordring eller tung trafik.

De enkelte udbydere vil formodentlig også gøre det til et krav i fremtidig udbudsmateriale. Er du i den kommercielle sektor er du velkommen til at booke en demonstration af Stroco “Smart start” Alco-lås på mailen: info@stroco.dk eller tlf. 86 96 10 66.

Du er også velkommen til at rekvirere vores brochure Stroco “Smart Start Alco-lås. Med en Stroco “Smart Start” Alco-lås får du:

 • Markedets mest avancerede teknologi
 • Markedets opstart – klar efter kun 5 sekunder!!
 • Den sikreste løsning
 • Den bedste logbog på markedet
 • Mulighed for individuelle løsninger
 • Brændselscelle teknologi # Professionel montering
 • 2 årlige kalibreringer
 • 24 timers support
 • Service aftaler
 • Kæmpe forspring i den kommercielle sektor
 • Specielle kundeønsker

  Har du specielle ønsker til din produktion kan vi også hjælpe dig. Kontakt os nu og lad os hjælpe dig.

  Kontakt os nu